JOBBA HOS OSS!

Sök till ett jobb som är roligt och stimulerande, registrera dig hos oss. Så kontaktar vi dig.

Fält markerade med * måste fyllas iLadda upp CV:

Att jobba som personligassistent

För de allra flesta av oss fungerar tillvaron ganska bra. Vi tar saker som familj, studier, arbete, fritidssysselsättning, att äta och klä sig förgivet. Det finns de av oss som inte har den lyckan att kunna ta hand om sig själva på grund av ett funktionshinder. En del av oss är skapta med ett hinder andra har fått sitt handikapp till följ av en olycka eller en sjukdom. Oavsett orsaken så har varje individ rätt att leva ett så normalt liv som det är möjligt. Det är här personlig assistans kommer in i bilden.

Att jobba som personlig assistent innebär att du skall hjälpa/stödja våra klienter till ett väl fungerande daglig livssituation. Det kan innebära allt från mat situation till hygien till socialkontakt.

Som anställd hos Disa Assistans får du bra anställningsvillkor, bra lön och dessutom är alla våra anställda försäkrade hos Fora försäkringar.

Lediga jobb

Hos oss på Disa Assistans AB får kunden själv bestämma hur assistansen ska utformas. Vårt mål är att alltid ge en god omvårdnad till kunden.
Du som söker bör ha intresse och engagemang för att arbeta nära en annan person, och att du kan respektera andras integritet. Som person är du serviceminded, drivande, glad och ansvarstagande.
Translate »